Home>Inrichting & uitrusting>Webinar: de circulaire publieke ruimte

Webinar: de circulaire publieke ruimte


De Vlaamse publieke ruimte anno 2021: voor welke uitdagingen staan we? Hoe kunnen we zo circulair mogelijk zijn? En welke rol kan bestrating spelen? U ontdekt het tijdens een inspirerend webinar op 3 of 15 juni.

Referentie Dordogne (705A2)

 

Stap voor stap naar een circulaire publieke ruimte
Opdrachtgevers, ontwerpers en bouwers zetten zich schrap. De opwarming van de aarde en grondstoffenschaarste brengen enorme veranderingen met zich mee. Meer dan ooit moeten we streven naar een efficiënt gebruik van hulpbronnen en energie voor een circulair Vlaanderen in 2050.

 

Verantwoordelijkheid
In dit verhaal dragen opdrachtgevers, ontwerpers en bouwers een grote verantwoordelijkheid. Men verwacht van hen dat ze uitgekiende plannen creëren voor een maatschappelijk verantwoorde leefomgeving. Maar ook dat ze circulair aankopen. Die druk leidt tot prangende vragen.

 

Spijker uw kennis over circulariteit bij
Vandersanden geeft antwoord en stoomt Vlaamse professionals klaar tijdens het gratis webinar ‘De circulaire publieke ruimte’ op 3 en 15 juni. U leert in ca. 40 minuten wat u moet weten over een circulair aankoopbeleid in relatie tot kleiklinkers en krijgt inspirerende praktijkvoorbeelden.

 

Meld u nu aan>