Home>Pers>Matexi Award beloont meest verbindende buurtinitiatief
Pers

Matexi Award beloont meest verbindende buurtinitiatief


(bron: Matexi)

Als ontwikkelaar van buurten waar het goed wonen en harmonieus samenleven is, reikt Matexi voor de derde keer de Matexi Award uit aan het meest verbindende buurtinitiatief. Deze award bekroont tijdelijke of permanente initiatieven om buren dichter bij elkaar te brengen. Matexi wil hiermee het buurtgevoel stimuleren en de nadruk leggen op het belang van goede en leefbare buurten.

Duurzaamheid vertaalt zich niet alleen in energiezuinigheid, kwaliteit en levensduur van de materialen, goede mobiliteit en veiligheid, duurzaamheid toont zich ook in de verbinding tussen mensen. Daarom liggen projecten die buurtbewoners dichter bij elkaar brengen ons zo nauw aan het hart en willen we deze projecten ondersteunen.

Een onafhankelijke jury beoordeelt de ingediende projecten op hun verbindend karakter, originaliteit, impact en inspirerende kracht. De prijsuitreiking vindt plaats op donderdagavond 7 juni in de Engie Tower in Brussel.

Maak je deel uit van zo’n initiatief of ken je zo’n verbindend project in je buurt? Schrijf dit project dan voor 15 april zeker in op www.matexi-award.be.